Wat kunt u de komende tijd verwachten bij Eet OK!

Samen gezond eten, da’s pas echt lekker belangrijk

Smilde 12-11-2018

In een periode waarin mensen vaak het gevoel hebben ‘druk, druk, druk’ te zijn, roept gewichtsconsulent Debbie Pol van EetOK! op om stil te staan bij de essentiële zaken in het leven. Want hoeveel er ook gebeurt op een dag en in een jaar: Samen genieten, tijd nemen voor elkaar en het delen van een gezonde maaltijd, dat is pas echt ‘Lekker Belangrijk’. Daarom voert zij van maandag 12 november tot en met maandag 31 december 2018 samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Lekker Belangrijk'.

Doen wat goed is voor jezelf en je gezin

Gewichtsconsulent Debbie Pol van EetOK!:

“In een periode die alleen maar lijkt te draaien om eten, het creëren van het perfecte kerstdiner en een overvolle agenda laat ik mensen stil staan bij waar het volgens mij werkelijk om gaat. Samen genieten van een gezonde maaltijd in een ontspannen sfeer. Doen wat goed is voor jezelf en je gezin. Waarbij relativeren en kunnen lachen om dagelijkse dingen belangrijker zijn dan het perfecte plaatje”. Debbie Pol laat mensen graag zien hoe ze in aanloop naar de feestdagen met kleine aanpassingen gezond kunnen eten.

 

Via www.facebook.com/eetok  en www.eetok.nl  deelt Debbie Pol gedurende de campagne dagelijks tips over gezonde voeding, recepten en persoonlijke verhalen. 
In maart is iedere kilo geld waard!!