Voor wie?

Eet OK! richt zich op verschillende doelgroepen

Volwassenen

Wil je gezonder gaan eten? meer bewegen? super! Jouw motivatie is het begin en Eet Ok! kan je ondersteunen om een plan te maken, zodat je ook op lange termijn jouw nieuwe leefstijl kan behouden.  liever e-coaching? kijk hier gauw verder voor de mogelijkheden. voor tarieven klik hier

 

Pubers

Als puber ben je in de groei en je lichaam ontwikkelt voortdurend! Ook maak je vaker je eigen keuzes met betrekking tot eten en drinken! 

Soms is het moeilijk om deze keuzes te maken en weet je niet of het goed voor je is. Eet Ok! wil je hier graag bij helpen! Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. 

 

Kind en gezin 

Over- en ondergewicht bij kinderen komt steeds vaker.  Kinderen ondervinden hier over het algemeen veel nadelen van! Heeft jouw kind ook problemen met zijn/ haar gewicht, kom dan samen met je kind langs bij

Eet OK! We kijken samen naar de mogelijkheden die passen binnen jouw gezin. 

 

Groepen

Aan de slag met gezonder eten, maar liever niet alleen? Tijdens de cursus  Eet OK! beweeg OK! kun je ervaringen delen en samen aan de slag. Na een half uur theorie, waarin we verschillende thema`s bespreken gaan we gezamenlijk buiten bewegen. Heb je naast deze groepservaring nog behoefte aan individuele begeleiding, dan krijg je korting op een van de coachingstrajecten of de eenmalige analyse.